ул. Чернышевская, 69
Харьков, Украина
+380675704008
09:00 - 19:00
Без вихiдних
Must have футболки у гардеробі

Must have футболки у гардеробі

Куди ж без класичної чорної, чисто білої, а також не прожити без футболки з українським прапором, з гуртом Nirvana і силуетом Міккі Мауса.

Читати статтю
Як намалювати крутий дизайн футболки?

Як намалювати крутий дизайн футболки?

Дизайн футболки - це чудовий спосіб виділитися з толпи та виразити свою індивідуальність. У цій статті ми розглянемо, як нарисувати крутий дизайн футболки в Photoshop або Corel Draw.

Читати статтю
Як вибрати розмір футболки?

Як вибрати розмір футболки?

Читайте в статті про відмінності розмірів футболок різних виробників і виробництва різних країн. Дізнаєтеся про те як знайти для себе одяг по фігурі і oversize, як знайти трендовий стиль посадки футболки, як підкреслити принт, як приховати вади фігури і підкреслити переваги.

Читати статтю
Як прати і прасувати футболку з принтом?

Як прати і прасувати футболку з принтом?

Читайте в статті про дбайливий догляду за принтом на футболці, про те як прати, якими засобами, на якому режимі, як зберегти малюнок без пошкоджень багато прань та багато років.

Читати статтю
Аніме

Аніме

Розкриваючи категорію тематичних принтів, ми не змогли обійти стороною аніме. Для когось це незвідана царина, а для когось весь світ. Аніме - стиль японської мультиплікації, створений на основі японських коміксів (Манги) або комп’ютерних ігр.

Читати статтю
Вимоги до макетів

Вимоги до макетів

Якісний макет - запорука бездоганного друку. Наші дизайнери можуть виконати підготовку для друку вашого макету, або притримуйтеся наших вимог до макетів.

Читати статтю
Друкувати можна не тільки на футболках

Друкувати можна не тільки на футболках

Найрозповсюдженішим носієм індивідуальних принтів є футболка. Але ж не футболками єдиними! Надрукувати свій дизайн можна практично на будь-якому предметі гардеробу. Та і не лише гардиробу, детальніше про це розглядаємо в цій статті.

Читати статтю

Я друкую на різних матерілаха ось вже багато-багато років, я "собаку на друку з'їла". Цей блог про друк на тканині, про принти на футболках, про те як друкувати, запікати, паяти, вирізати, фарбувати і продавати різні футболки, світшоти, прапори, панамки, кепки, жилети та куртки.

Все, що потрібно знати для того, щоб купити футболку або майку з принтом, надрукувати, запустити аналогічний бізнес або стати нашим партнером.

Існує кілька основних технологій друку на тканині:

- сублімація

- термоперенос (друк флоком і флексом)

- термотрансфер

- шовкотрафарет (шелкуха)

- прямий друк (straight print)

У друці на текстилі є безліч нюансів: зони друку, друк на швах, друк на рукавах і комірці, стійкість принта, правила прання і прасування, що продається і які принти "застрягнуть" на складі. Про все про це в моєму блозі.

Та оскільки ворог прийшов на нашу землю і всі ми знаходимося в умовах постійного стресу я вирішила додати ще корисні та новинні статтію. Кожен має нести добро та бути корисним для соціуму, допомагати і підтримувати в тяжкі часи.

Україна переможе!